Blog

Blog

Magnolia

Posted by Tamara Witjes on  28/05/2021

Wat zijn de eerste tekenen van de lente? Zodra de magnolia weer begint te bloeien! (Ook wel beverboom genoemd.) Ze vallen zo mooi op met hun uitbundige bloemen, en daarnaast ruiken ze zo lekker! Dit zijn toch wel een van mijn favoriete bloemen. Ik vind het dan ook jammer dat de bloeiperiode zo kort is 😉 Hieronder een aantal foto’s van de magnolia, die ik een keer ‘s ochtendsvroeg in het park heb gemaakt.

magnolia-zonsondergang magnolia-close-up magnolia lente magnolia bokeh beverboomlentesfeertje

 

 

 

 

 

 

Terugblik winter

Posted by Tamara Witjes on  28/03/2021

Vannacht is de zomertijd ingegaan, en de komende dagen beloven prachtige lentedagen te worden! Hoewel ik al helemaal in het lentesfeertje zit, vind ik het leuk om nog even wat winterse foto’s met jullie te delen. Een terugblik op een winter met een dik pak sneeuw! Martijn en ik hebben veel gewandeld, we zijn o.a. naar het Buurserzand in Haaksbergen geweest; een prachtig natuurgebied met open heidevelden, graslanden en loofbosjes. Ook vonden we het Aamsveen heel indrukwekkend; een hoogveengebied op de Nederlands-Duitse grens ten zuiden van Enschede.

Winter het Buurserzand Winter het Buurserzand Winter het Buurserzand Winter Enschede portret dennenbomen Winter dennenbomenWinter dennenbomenWinter AamsveenWinter pad AamsveenWinter Enschede Winter sprookjesachtigWinter AamsveenWinter zonsondergangWinter bospad zonsondergangWinter Enschede zonsondergang

 

Fijne feestdagen

Posted by Tamara Witjes on  25/12/2020

Fijne feestdagen gewenst en een gelukkig, gezond en mooi 2021! 🙂🎄💛

kerst tekening kat

 

Potloodportret vader en dochter

Posted by Tamara Witjes on  17/10/2020

Vorige week heb ik deze tekening afgemaakt, een dubbelportret van Mariska met haar vader.
Wat was dit een mooie en bijzondere opdracht. Ik heb 2 verschillende referentiefoto’s samengevoegd. Op deze manier was het mogelijk om vader en dochter samen te portretteren 💕

Wil je ook graag zo’n dubbelportret, waar je samen met een dierbare opstaat? Neem gerust contact met mij op 🙂
Om een dubbelportret te laten maken, is het dus niet perse nodig om een referentiefoto aan te leveren waar jullie samen op staan. Ik kan 2 losse foto’s met elkaar combineren en hier een mooi, natuurlijk ogend portret van maken. Als je twijfelt tussen verschillende foto’s, kan ik je hierbij helpen. Voordat ik begin aan een portret, stuur ik altijd een ontwerpje met de gecombineerde foto’s zodat je alvast een idee hebt hoe de tekening eruit komt te zien.

portrettekening vader en dochter

Potloodportret Talisker

Posted by Tamara Witjes on  21/08/2020

Een tijdje terug mocht ik dit portret maken van Talisker (vernoemd naar de favoriete whisky van haar baasje 😉 ). Een erg leuke opdracht, wat een verrassing was voor Vaderdag.
Materialen: Faber Castell grafietpotloden op Fabriano papier, 20×20 cm.

potloodtekening kat