Tekeningen

Tekeningen

Portrettekening in zwart-wit
Zwart-wit     1 persoon/ dier2 personen/ dieren3 personen/ dieren4 personen/ dieren
15x20/20x20 cm€165,- €225,---
24x30 cm€215,- €295,-€375,- €455,-
30x40 cm€285,- €375,- €465,- €555,-
40x50 cm€375,- €475,- €575,- €675,-
Portrettekening in kleur. Er kan worden gekozen voor een witte of gekleurde achtergrond
Kleur      1 persoon/ dier2 personen/ dieren3 personen/ dieren4 personen/ dieren
15x20/20x20 cm€185,- €245,- --
24x30 cm€275,- €355,- €435,- €515,-
30x40 cm€365,- €455,- €545,- €635,-
40x50 cm€455,- €555,- €655,- €755,-

tekening laten maken huisdierHeb je altijd al graag een portrettekening willen laten maken van jezelf, je dierbare of je huisdier?

Graag laat ik je kennismaken met mijn werk als portrettekenaar. Ik vind het ontzettend leuk om mensen en dieren na te tekenen! 🙂 Mijn stijl is realistisch, in mijn tekeningen besteed ik veel aandacht aan details. Ik teken de portretten met potlood (zwart-wit) of pastel (kleur), hierbij ga ik zorgvuldig te werk en maak ik gebruik van hoogwaardige materialen.

In mijn portfolio kun je voorbeelden bekijken van mijn tekeningen.

Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest een portrettekening te laten maken door mij, kun je contact opnemen via het contactformulier, per e-mail of telefonisch. Graag hoor ik van je wat je wensen zijn (formaat, zwart-wit of kleurportret, aantal personen/dieren, specifieke wensen). De foto kun je naar mij opsturen via de e-mail of per post. Hierbij is het wenselijk dat de foto van een zo hoog mogelijke kwaliteit is zodat de details goed zichtbaar zijn en dat er geen harde schaduwen in het gezicht vallen.

Als je wilt, kunnen we van tevoren even overleggen als je twijfelt tussen verschillende foto’s, de mooiste compositie, enz.
Het is altijd aan te raden om extra foto’s op te sturen, zodat ik een beter beeld krijg van de persoon of het huisdier. Het is eventueel mogelijk om meerdere foto’s met elkaar te combineren om tot een resultaat te komen.

pasteltekening portrettekening hond

Bij een dubbelportret is het ook mogelijk om losse foto’s met elkaar te combineren en hier een mooi, natuurlijk ogend portret van te maken. Dit kan bv. het geval zijn wanneer je graag een portret wilt waar je met een dierbare op staat, maar er foto’s ontbreken waar jullie samen opstaan.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de wachtlijst. Wil je de tekening graag voor een bepaalde datum in huis hebben? Neem dan ruim van tevoren contact met me op om de bestelling te plaatsen.

Prijzen

In bovenstaande tabellen staan de prijzen voor een potlood- of pastelportret. De prijzen zijn gebaseerd op een portrettekening tot schouderhoogte.
Bij een pasteltekening is het mogelijk om te kiezen uit een witte achtergrond of een gekleurde achtergrond. Als een gekleurde achtergrond je voorkeur heeft, dan kiezen we in overleg een mooie achtergrondkleur (papier) uit. De achtergrond kan ik eventueel ook zelf inkleuren, waarbij ik bijpassende kleuren in elkaar laat overlopen.
Heb je bepaalde wensen? Wil je bv. liever een ander formaat bestellen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie!

De prijzen zijn excl. verzendkosten (€10,00).

Verzending

Zodra de tekening af is, stuur ik een foto van het resultaat. Daarna kan ik eventueel aanpassingen maken totdat je voor 100% tevreden bent over de tekening. De tekening zal ik na betaling in een hoesje doen, en daarna tussen 2 stevige platen, zodat de tekening goed wordt beschermd. Vervolgens verstuur ik de tekening als aangetekend pakket via PostNL. Uiteraard is het ook mogelijk om de tekening op te komen halen in Oldenzaal.