Pastelportret Tess

Pastelportret Tess

Het is al even geleden dat ik m’n blog heb geschreven (oeps), dus het wordt tijd om jullie weer wat van m’n nieuwe werk te laten zien! Achter de schermen ben ik lekker druk bezig geweest met tekenen en fotograferen. Ook ben ik een weekje op vakantie geweest naar Soest, wat echt heerlijk was 🙂
Ik kan niet alle tekeningen delen op mijn website/social media, aangezien sommige klanten liever anoniem willen blijven, en de tekening liever voor zichzelf houden. Daar heb ik alle respect voor natuurlijk. Het plaatsen van een tekening gaat dan ook altijd in overleg.

Een tekening die ik wel kan laten zien, is van de prachtige chocoladebruine labrador Tess! 🙂 Dit keer heb ik de tekening gemaakt op een zandkleurige achtergrond, zodat dit een mooi contrast zou geven met de donkerbruine vacht van Tess. Voor de vacht heb ik gebruik gemaakt van o.a. veel bruintinten, grijstinten, en lichtere tinten voor de highlights. Ik heb pastelpotloden en kleurpotloden met elkaar gecombineerd, aangezien je met kleurpotloden nog nét iets meer details kunt toevoegen. Ook heb ik panpastel gebruikt, wat ideaal is om grotere vlakken mee in te kleuren als basislaag.

Stuur mij gerust een berichtje als je ook graag een potlood- of pasteltekening zou willen hebben van je huisdier! 🙂 Meer info is te vinden op deze pagina: https://www.tamarawitjes.com/info/tekeningen/

pasteltekening labrador