Potloodportret vader en dochter

Potloodportret vader en dochter

Vorige week heb ik deze tekening afgemaakt, een dubbelportret van Mariska met haar vader.
Wat was dit een mooie en bijzondere opdracht. Ik heb 2 verschillende referentiefoto’s samengevoegd. Op deze manier was het mogelijk om vader en dochter samen te portretteren 💕

Wil je ook graag zo’n dubbelportret, waar je samen met een dierbare opstaat? Neem gerust contact met mij op 🙂
Om een dubbelportret te laten maken, is het dus niet perse nodig om een referentiefoto aan te leveren waar jullie samen op staan. Ik kan 2 losse foto’s met elkaar combineren en hier een mooi, natuurlijk ogend portret van maken. Als je twijfelt tussen verschillende foto’s, kan ik je hierbij helpen. Voordat ik begin aan een portret, stuur ik altijd een ontwerpje met de gecombineerde foto’s zodat je alvast een idee hebt hoe de tekening eruit komt te zien.

portrettekening vader en dochter