Terugblik winter

Terugblik winter

Vannacht is de zomertijd ingegaan, en de komende dagen beloven prachtige lentedagen te worden! Hoewel ik al helemaal in het lentesfeertje zit, vind ik het leuk om nog even wat winterse foto’s met jullie te delen. Een terugblik op een winter met een dik pak sneeuw! Martijn en ik hebben veel gewandeld, we zijn o.a. naar het Buurserzand in Haaksbergen geweest; een prachtig natuurgebied met open heidevelden, graslanden en loofbosjes. Ook vonden we het Aamsveen heel indrukwekkend; een hoogveengebied op de Nederlands-Duitse grens ten zuiden van Enschede.

Winter het Buurserzand Winter het Buurserzand Winter het Buurserzand Winter Enschede portret dennenbomen Winter dennenbomenWinter dennenbomenWinter AamsveenWinter pad AamsveenWinter Enschede Winter sprookjesachtigWinter AamsveenWinter zonsondergangWinter bospad zonsondergangWinter Enschede zonsondergang