Fotografie

Fotografie

Portretfotografie 

Een gezellige fotoshoot met een ontspannen sfeer. Omdat je eindelijk een keer met je geliefde op de foto wilt, omdat je je ouders een mooie foto cadeau wilt doen voor hun trouwdag of omdat je een leuke fotoshoot wilt met je vriendinnen. Er zijn zoveel redenen waarom je dit zou kunnen doen. Ik hou van spontane en ongedwongen foto’s, het belangrijkste is dat jullie jezelf kunnen zijn voor de camera. De fotoshoot kan bij jullie thuis plaatsvinden, maar we kunnen ook naar een mooie locatie gaan. Een paar voorbeelden zijn de Posbank in Rheden, Park Sonsbeek in Arnhem of een mooi park of bos bij jullie in de buurt.

De kosten hiervoor zijn:

€125,- : 1 – 6 personen
€145,- : >6 personen

Hierbij zit inbegrepen: fotoshoot van 1 uur/1,5 uur, professionele nabewerking, 20 à 30 foto’s in hoge resolutie.

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Wil je een dierbare en tastbare herinnering aan je zwangerschap, dan is het leuk om jouw zwangerschap op een unieke manier vast te leggen. Dit kan alleen of samen met je partner en/of kind(eren). De zwangerschapsfoto’s kunnen we buiten maken op een mooie locatie, of bij jullie thuis.

De kosten hiervoor zijn:

€125,-

Hierbij zit inbegrepen: Fotoshoot van 1 uur/1,5 uur, professionele nabewerking, 20 à 30 foto’s in hoge resolutie.
Daarnaast krijg je 15% korting op een newborn fotoshoot.

Tips zwangerschapsfotografie:

– De beste periode om zwangerschapsfoto’s te maken is tussen de 32 en 36 weken. Je buik is dan mooi rond. Ben je zwanger van een meerling dan is je buik rond de 28 weken al mooi rond.
– Kleding met niet al te veel prints is het mooist, zodat de focus naar de buik gaat. Een wit topje op een jeans doet het altijd goed, of kleding in een mooie pastel- of natuurtint. Je kunt ook kiezen voor een zwangerschapsjurk of een blouse die je mooi kunt opknopen boven je buik. Voor de afwisseling kun je evt. meerdere kleding setjes meenemen naar de fotoshoot.
– Ga je de foto’s maken met je partner en/of kind(eren) zorg er dan voor dat de kleding op elkaar afgestemd is.
– Hou er rekening mee om van tevoren geen strakke kleding aan te trekken, zodat er geen striemen zichtbaar zijn op de huid.
– Ook je handen komen duidelijk op de foto tijdens de fotoshoot. Zo’n detailfoto wordt extra mooi als de handen er goed verzorgd uitzien.
– Het is ook leuk om bijzondere accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals de echo-foto, een kaart met een leuke tekst erop, schoentjes, een knuffeltje voor jullie baby, enz.

Newborn fotografie

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor een newborn fotoshoot? Met veel liefde wil ik jullie kleine wondertje fotograferen, zodat jullie later nog vaak kunnen terugkijken naar deze bijzondere periode. De beste periode voor een newborn fotoshoot is in de eerste 2 weken na de geboorte. Op deze leeftijd slapen ze nog veel en zijn ze nog flexibel en in allerlei houdingen te leggen. Omdat de baby slapend wordt gefotografeerd, is het het beste om de baby van tevoren de voeden en in bad te doen. Ik neem alle tijd voor de foto’s en vind het prachtig om alle kleine details vast te leggen. Ook kan ik eventueel foto’s maken van jullie als gezin. De foto’s maak ik bij jullie thuis, en meestal werk ik met natuurlijk daglicht. Ik zal diverse accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals een rieten mand, een schapenvachtje, kleedjes, enz.

De kosten hiervoor zijn:

€145,-

Hierbij zit inbegrepen: Fotoshoot van 2 uur/2,5 uur, professionele nabewerking, 20 à 30 foto’s in hoge resolutie.

Dierenfotografie

Wat ik zo leuk vind aan het fotograferen van dieren? Ze zijn zo onvoorspelbaar, het blijft een mooie uitdaging om ze vast te leggen. Bij mij kun je terecht voor foto’s van je hond, kat, konijn, paard, maar ook voor bv. vogels en reptielen. Alles is bespreekbaar! Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd, zodat je huisdier eerst aan mij kan wennen. Een fotoshoot samen met je huisdier behoort ook tot de mogelijkheden. De foto’s maak ik bij je thuis of op een buitenlocatie zoals het park of het bos.

De kosten hiervoor zijn:

€125,-

Hierbij zit inbegrepen: Fotoshoot van 1,5 uur/2 uur, professionele nabewerking, 20 à 30 foto’s in hoge resolutie.


Voor alle fotoshoots geldt:

Inclusief:
– 21% BTW

Exclusief:
– Reiskosten